Giv et bidrag

Dit bidrag går til at lave informationsmøder, seminarer og andre aktiviteter for hjernetumorpatienter og deres pårørende. Tak for din støtte!

Støt via MobilePay
Støt os

Send et valgfrit beløb til:

Støt via kontooverførsel
Støt os

Overfør et valgfrit beløb til konto:

Skal din donation vises på hjemmesiden?

Husk at skrive dit navn på indbetalingen, hvis din donation skal vises på vores hjemmeside – uanset om du betaler med MobilePay eller kontooverførsel. Hvis du indsender dit beløb som en mindedonation, skriv da meget gerne navnet på den afdøde på din indbetaling. Hvis du foretrækker at være anonym, kan du skrive N.N.

Se de donationer, vi har modtaget

Se tilskud fra fonde og virksomheder

Kontakt vedr. donationer og gaver

Formand Karen Risgaard
Mail: formand@hjernetumorforeningen.dk
Tlf.: 81 91 92 08

Vi gør opmærksom på, at donationer til HjernetumorForeningen på nuværende tidspunkt ikke er fradragsberettigede.

Bliv frivillig i HjernetumorForeningen

Som frivillig er du med til at gøre en forskel for andre, og du får samtidig nogle gode oplevelser. Har du lyst til at give en hjælpende hånd?

Bliv frivillig og gør en forskel

Bliv medlem af HjernetumorForeningen

Som medlem af HjernetumorForeningen støtter du vores arbejde med at hjælpe patienter med hjernetumorer og deres pårørende.

Meld dig ind i HjernetumorForeningen