Netværksgruppe for hjernetumorpatienter med lavgradstumorer og deres pårørende

Dato/tid:
13. maj 2024 19:00 - 22:00

Hjernetumorforeningen har til formål at give patienter med hjernetumor og deres pårørende mulighed for at mødes, søge støtte og udveksle erfaringer.

Netværksgruppen har fokus på de udfordringer og ændringer, sygdommen giver patienter med lavgradstumor og deres pårørende.

Er du patient, og har du lyst til at tale med og dele dine erfaringer med andre i samme situation, så kom og vær med. Du er velkommen til også at tage din nærmeste pårørende med, og i så fald deler vi gruppen op i to.

Der er ikke en fast dagsorden, men vi definerer sammen indhold og formål fra gang til gang. På bedst mulig vis, vil vi forsøge at holde os opdateret på alt nyt, dele erfaringer, opbygge faglige og sociale netværk og allervigtigst – være der for hinanden, hvis og når der er behov.

Deltagelse er gratis. Der vil være kaffe/te/vand og frugt.

Du tilmelder dig via linket i toppen af denne side.

Ønskes yderligere informationer, kan du ringe eller sende en mail til kontaktperson Thomas Mark, mobil 71 94 03 54 eller tm@hjernetumorforeningen.dk 

Adresse:
Kræftrådgivningen i Aalborg
Steenstrupsvej 1
9000Aalborg

Kræftrådgivningen i Aalborg

Steenstrupsvej1
9000 Aalborg


Åbningstider

Mandag-torsdag kl. 10.00-16.00

Fredag kl. 10.00-13.00

Der er mulighed for at bestille tid til rådgivning udenfor den almindelige åbningstid.

Tlf.: 70 20 26 85

 

Du er velkommen til at kigge forbi til en snak i vores åbne rådgivning, eller du kan ringe og høre nærmere og bestille en tid.

.

 


Se flere begivenheder fra denne rådgivning

Kontaktperson


Thomas Mark

71 94 03 54

tm@hjernetumorforeningen.dk