Netværksgruppe for hjernetumorpatienter med højgradstumorer og deres pårørende

Dato/tid:
14. august 2024 16:30 - 18:30

Er du patient eller pårørende, og har du lyst til at tale med og dele dine erfaringer med andre i samme situation, så kom og vær med.

Alle er velkomne til møderne, hvor vi sammen definerer indhold og formål fra gang til gang. På bedst mulig vis, vil vi forsøge at holde os opdateret på alt nyt, dele erfaringer, opbygge faglige og sociale netværk og allervigtigst – være der for hinanden, hvis og når der er behov.

Vi mødes den 2. onsdag i hver måned kl. 16.30 til 18.30. Efter en kort præsentationsrunde deler vi gruppen i 2 med hver sin gruppeleder, hvor den ene er for pårørende og den anden for patienter. Vi slutter af med at alle samles de sidste 10 minutter.

Man kan komme alene, hvad enten man er patient eller pårørende. Man kan komme som par, og som voksne børn til en syg forælder, eller som forældre til et sygt voksent barn. Andre tætte relationer til en hjernetumorpatient er også velkomne.

Der vil være kaffe/te/vand og frugt.

Vi glæder os til at se dig.

Deltagelse i møderne er gratis, men af hensyn til kaffen er tilmelding nødvendig. Du tilmelder dig via linket i toppen af denne side.

Kærlig hilsen 
Ruth Davidsen og Lise Samuel
(Frivillige tovholdere, HjernetumorForeningen)

Adresse:
Kræftrådgivningen i Aalborg
Steenstrupsvej 1
9000Aalborg

Kræftrådgivningen i Aalborg

Steenstrupsvej1
9000 Aalborg


Åbningstider

Mandag-torsdag kl. 10.00-16.00

Fredag kl. 10.00-13.00

Der er mulighed for at bestille tid til rådgivning udenfor den almindelige åbningstid.

Tlf.: 70 20 26 85

 

Du er velkommen til at kigge forbi til en snak i vores åbne rådgivning, eller du kan ringe og høre nærmere og bestille en tid.

.

 


Se flere begivenheder fra denne rådgivning

Kontaktperson


Ruth Davidsen og Lise Samuel

ruth@hjernetumorforeningen.dk