Spørgsmål og svar om dine rettigheder

Min mand blev opereret for to måneder siden, og jeg har svært ved at få det til at passe med mit arbejde. Kan vi søge økonomisk kompensation?

01-06-2020
HjernetumorForeningens socialrådgiver Bente Toth Mouritzen har svaret på dette spørgsmål.

Jeg havde en hjernetumor som barn og har haft det svært med indlæring, men har ikke fået hjælp. Kan du kontakte min kommune?

20-05-2020

Kan man få hjælp til at klare dagligdagen, hvis man ikke kan klare det selv pga. en hjernetumor?

17-02-2020

Jeg er godkendt til 9 timer om ugen i fleksjob, men kan ikke holde til det i længden. Hvad kan jeg gøre?

13-02-2020

Hvornår vil man give en terminalerklæring til en mand med uhelbredelig gliobastom grad 4?

21-11-2019
HjernetumorForeningens socialrådgiver Bente Toth Mouritzen og kræftlæge Søren Møller har svaret på dette spørgsmål.

Hvor kan jeg få psykologhjælp?

07-08-2019
HjernetumorForeningens formand Karen Risgaard har svaret på dette spørgsmål.

Kan man søge støtte til ophold på Vejlefjord?

20-06-2019

Der er tegn på tumorceller igen 5 år efter operationen. Kan jeg få hjælp af en neuropsykolog?

10-04-2019
Neuropsykolog Christina Malling Engelmann fra HjernetumorForeningens ekspertpanel har svaret på dette spørgsmål.