Spørgsmål og svar om dine rettigheder

Kan man få hjælp til at klare dagligdagen, hvis man ikke kan klare det selv pga. en hjernetumor?

17-02-2020
HjernetumorForeningens socialrådgiver Bente Toth Mouritzen har svaret på dette spørgsmål.

Jeg er godkendt til 9 timer om ugen i fleksjob, men kan ikke holde til det i længden. Hvad kan jeg gøre?

13-02-2020

Hvornår vil man give en terminalerklæring til en mand med uhelbredelig gliobastom grad 4?

21-11-2019
HjernetumorForeningens socialrådgiver Bente Toth Mouritzen og kræftlæge Søren Møller har svaret på dette spørgsmål.

Hvor kan jeg få psykologhjælp?

07-08-2019
HjernetumorForeningens formand Karen Risgaard har svaret på dette spørgsmål.

Kan man søge støtte til ophold på Vejlefjord?

20-06-2019

Der er tegn på tumorceller igen 5 år efter operationen. Kan jeg få hjælp af en neuropsykolog?

10-04-2019
Neuropsykolog Christina Malling Engelmann fra HjernetumorForeningens ekspertpanel har svaret på dette spørgsmål.