Netværksgruppe for hjernetumorpatienter og pårørende

6. december 2021 17:00 - 19:00

Tilmelding er nødvendig - se nederst!

Er du patient eller pårørende, og har du lyst til at dele tanker, oplevelser, følelser og erfaringer i en gruppe med andre i samme situation, så kom og vær med.

Vi deler viden og erfaringer, og er der for hinanden i en tid, hvor det er svært for både patienterne og de pårørende, og hvor mange spørgsmål og tanker - både praktiske og eksistentielle, presser sig på.

Vi mødes den første mandag hver måned kl 17.00 – 19.00. Hvis det er muligt, deler vi gruppen, så patienter og pårørende sidder hver for sig.

Alle patienter og personer med tæt relation til en hjernetumorpatient er velkommen.

Der serveres kaffe, the og kage/frugt – hvis du har behov for yderligere, bedes du selv medbringe det.

Deltagelse i møderne er gratis, men af hensyn til planlægningen vil vi gerne have en tilmelding til Susanne og Andrea: susanne@hjernetumorforeningen.dk

andrea@hjernetumorforeningen.dk

Vi glæder og til at se jer!
Andrea Maier og Susanne Gerner Rasmussen

Kræftrådgivningen i Herlev
Borgmester Ib Juuls vej 2
2730Herlev

Kræftrådgivningen i Herlev

Borgmester Ib Juuls vej2
2730 Herlev

Åbningstider:

Mandag-torsdag kl. 10.00-16.00
Fredag kl. 10.00-13.00

Tlf. 70 20 26 55

Du er velkommen til at kigge forbi til en snak i vores åbne rådgivning, eller du kan ringe og høre nærmere.

Se flere begivenheder fra denne rådgivning